Skoči na vsebino

Marcaretinška magija z Lenjo – poletna razglednica

Marcaretinška magija z Lenjo -poletna razglednica

Gremo na morje in vklopimo autoreply.

“Vaša najljubša komercialistka je šla na dopust, kjer bo obujala spomine na vse svoje čudovite stranke. In seveda bo v prijetnem okolju in dobre volje zbirala nove ideje za še boljše sodelovanje z vami.

Medtem ko namakam noge v morje, so vam na voljo sodelavci, ki so že bili na dopustu (in so zato odlično razpoloženi) ali pa se bodo na dopust odpravili kmalu (in so dobre volje, ker vedo, kaj jih čaka). Vsekakor boste z njimi uredili vse, kar ne more počakati mene.”

 

Je to tvoje autoreply sporočilo?

Morda bi pa lahko bilo.

Poslovne razglednice

so super ideja, s katero lahko vzdružujete pristen stik s svojimi strankami celo leto, predvsem pa takrat, ko od vas NIČESAR ne pričakujejo.

(Prijetno in nevsiljivo) presenečenje je najboljša reklama.

Stranka ti pošlje e-mail, ti pa njej odpiljen autoreply in potem še razglednico! Kakšna ideja.

Razglednice lahko natisnete vnaprej in potem dopisujete svoje sporočilo in naslov na roke. Lahko pa jih tiskate tudi sproti z unikatnim sporočilom ali celo z unikatno sliko. Slednje zahteva malce boljšo tehnično rešitev, ampak če imate pri roki prilagodljivega tiskarja in ste pripravljeni odšteti kak euro več, bo to naredilo večji vtis.

Pri razglednicah tako kot pri vseh drugih pozornostih (torej promocijskih darilih) velja, da bolj ko ste izvirni in konkretni, boljši bo učinek. In kot vedno – vse to delamo na dolgi rok. Samo ena razglednica še ne bo zgradila odnosa. Je pa to poceni, prijeten in res zelo oseben gradnik dobrega odnosa.

Marcaretinška magija z Lenjo

je serija mini marketinških nasvetov, ki jih lahko izkoristite, ko vam manjka idej. Lenja Faraguna je zakladnica marketinških idej. Zgodbe, ki prodajajo, niza kot bi jih stresala iz rokava. Povezovanje je njena velika strast. Lenjo lahko najamete za svojo osebno marcaretinško maserko – hrbtenica vaše blagovne znamke ji bo zagotovo hvaležna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.