Brisače - darilo za mladoporočenca Gajcom
| | |

Brisače – darilo za mladoporočenca

Darilo za mladoporočenca

Če gre za mlad par, mu bodo brisače prišle prav. Če že vse imata, pa zagotovo tudi.

Brisače so prikupna ideja za darilo za mladoporočenca – so uporabno darilo, paket pride precej velik, imamo veliko možnosti barvnih kombinacij, pa tudi različne velikosti brisač nam ponujajo vse možne cenovne kombinacije.

Brisače Vossen

Avstrijski proizvajalec kakovostnih brisač, ki jih verjetno že poznate, je pripravil tudi serijo brisač za promocijo. Več o značilnosti promocijskih izdelkov si lahko preberete v blogu

Brisače Vossen so izjemno mehke, hkrati pa trpežne. Najdemo jih v marsikaterem gospodinjstvu, so pa zdaj na voljo tudi v veleprodaji za podjetja in organizacije – v večjih količinah, in pa seveda z možnostjo unikatnega vezenja tudi za lepa darila.

Na voljo so tri serije brisač, tri različne gramature. Najcenejše in najtanjše so namenjene uporabi v turizmu (hotelske brisače), debelejša serija v srednjem cenovnem rangu ima izjemno velik spekter barv in velikosti, na voljo pa so tudi prestižne brisače v nekaj manj barvah, zato pa izjemno visokega kakovostnega ranga.

Glede ponudbe brisač nas lahko kontaktirate.

Različne barve in velikosti lahko poljubno kombinirate. V tem primeru smo se odločili za tri velikosti brisač, eno res veliko za na plažo, eno manjšo za v kopalnico, in pa še eno za roke ali za goste. Dve komplementarni barvi zanjo in zanj pa sta dali prav poseben pridih.

brisače z vezenjem za poroko gajcom

Vezenje na brisače

Na brisače smo izvezli emblem, ki sta ga mladoporočenca natisnila na poročna vabila. Pri tem seveda nismo prosili za logotip v vektorski obliki, ampak smo emblem prerisali sami – sicer ne bi bilo presenečenja.

Vezli smo z belo barvo, ki je na obeh barvah brisač izpadla zelo elegantno. Seveda smo upoštevali, da je emblem izjemno tanek in uporabili trik, s katerim smo dobili zelo mehko in krati ravno prav opazno vezenje.

Dekoracija darila za mladoporočence

Tokrat smo darilo za mladoporočenca dekorirali v dve vrečki za na plažo, ki smo ju prav tako potiskali z njunim poročnim simbolom. Za piko na i smo dodali še dve rački (nevesto in ženina). Ovojnica z voščilnico in denarjem pa bo romala v torbo ženina ali neveste, to pa seveda ostane skrivnost.

Similar Posts