majice play with us players promotion
| |

Darila z logotipom

Spletna trgovina

V spletni trgovini si oglejte pestro ponudbo zlasti tekstilnih izdelkov za darila in promocijo. V spletnit rgovini boste našli kakovostne blagovne znamke, kot so James and Nicholson, Sol’s, Promodoro, B&C, Stanley and Stella in še mnoge druge.

Izdelke lahko naročate kot podjetje, za društvo ali za osebno uporabo. Seveda lahko poleg izdelkov pri nas naročite tudi tisk. Pri nekaterih izdelkih (recimo pri programu Stanley and Stella) vam lahko izdelke prodamo samo potiskane ali povezene, saj tako zahteva proizvajalec izdelkov. Seveda so potiskani ali povezeni po vaših željah.

Showroom

Lahko se tudi oglasite pri nas in si večino izdelkov ogledate v živo. Imamo veliko vzorčno sobo, vseeno pa prostora zmanjkuje, tako da kakšnega vzorca tudi nimamo – če nam sporočite vnaprej, kaj vas zanima, bomo poskrbeli, da bodo vzorci na voljo oz. jih bomo posebej za vas naročilo v skladišče. Za sestanek se lahko najavite.

Posvet z izkušnjami

Z darili se ukvarjamo že 30+ let, tako da nam izkušenj ne manjka. Veliko izdelkov poznamo, vemo tudi, kako so se našim strankam obnesli. Marsikaj smo testirali sami. Vemo, kako se na vse vrste izdelkov tiska, kaj je izvedljivo in kaj ne – in vedno najdemo rešitev. Z veseljem svetujemo tudi po telefonu ali preko spletnega klepeta. Pišite nam in se prijavite na sestanek.

Similar Posts