majice stanley and stella
| | | |

Majice Stanley and Stella

Stanley and Stella – kakovostno potiskani vrhunski puloverji in majice

Izdelke Stanley and Stella lahko naročite preko naše spletne trgovine. Vendar morate pri nas naročiti tudi tisk in/ali vezenje.  Zakaj?

Podjetje Stanley and Stella je svojo zgodbo zasnovalo na prepričanju, da sodijo vrhunski izdelki in kakovosten potisk skupaj – samo tako namreč lahko zanujete res dobro blagovno znamko potiskanih majic in puloverjev.

Ko snujete svojo Blagovno znamko na majicah,  verjetno najprej izbirate prave izdelke. Stanley and Stella so že prepoznani izdelki, ki jih za svojo kolekcijo uporablja veliko spletnih trgovin po svetu. Kupci to znamjo že poznajo kot kakovostno, tako da že samo obemba, da je vaša blagovna znamka zasnovana na izdelkih Stanley and Stella, lahko predstavlja veliko prednost na spletnem trgu. Kupci vedo, da gre za kakovostne izdelke, ki so lepo krojeni in kvalitetno zašiti. Material je ekološki – od organskega bombaža, iz katerega so narejene skoraj vse majice, tudi tiste ročno barvane, pa do reciklicanih plastenk v puloverjih in celo recikliranega organskega bombaža v novi liniji izdelkov Recycled.

Tudi mi smo izdelke Stanley and Stella že dodobra preskusili. Vse naše stranke, ki so se za te izdelke odločile, so z njimi zelo zadovoljne. Vsi smo veseli vedno novih izdelkov in novih barv pri nekaterih izdelkih. Zaloge so solidne, pri nekaterih izdelkih kar izvrstne. Izdelki pa zelo zanesljivi.

Predstavniki podjetja Stanley and Stella so že večkrat obiskali našo tiskarno v živo, da so se prepričali, da delamo skladno z njihovimi zahtevami. Namreč tisk mora samoumevno biti vrhunski in ekološki – in da so lahko prepričani, da njihovi izdelki ne bodo nepravilno potiskani, Stanley and Stella sodeluje samo s tiskarji, ki delujejo skladno z njihovimi zahtevami. Več o našem tisku su lahko preberete tukaj.

Vse izdelke Stanley and Stella lahko rebrandirate oz. naredite relabeling. Kaj to pomeni? Vsi izdelki imajo skrito etiketo, na kateri so vsi zakonsko obvezni podatki (poreklo blaga, sestava blaga, navodila za vzdrževanje). Svetujemo vam, da te etikete nikoli ne odstranite – če jo boste odstranili, pa jo morate nujno nadomestiti s svojo etiketo, ki vsebuje identične podatke. Vedno pa lahko brez težav odstranite del etikete, na katerem je naveden logotip Stanley and Stella. Izdelke potem nadomestite s svojo blagovno znamko oz. svojim logotipom. Največkrat etiketo z blagovno znamko dotiskamo na notranji strani tilnika. Možne pa so tudi všite etikete, vezenje znamke ali dotisk na drugih pozicijah izdelkov.

Similar Posts