teesky shema
| | |

Moja blagovna znamka na majicah 2

Teesky

pomeni povezovanje. Pa poglejmo kar en primer.

Eden od Teesky partnerjev je dr. Matej Miklavec.

Dr. Matej Miklavec je mladosten moški in profesionalen poslovnež. Razume, da je lahkotnost osnovni pogoj za srečno življenje in uspešno poslovno rast. Lahkotnost živi in jo skozi svoj posel predaja drugim.

Včasih je njegov pristop hudomušen, včasih je resen. Vedno pa je trenutku in okoliščinam primeren.

Matej je že dalj časa razmišljal o svojih majicah in jih občasno tudi naročil, potiskane s svojim logotipom. Potem pa je v povezavi s Teesky nastala ideja, da so lahko njegove majice tudi povezovalne. Zanimive ideje dobivajo svoje mesto med majicami, puloverji in skodelicami Teesky. To so ideje, ki jih lahko kupite kot darilo svojim prijateljem ali pa jih privoščite sebi.

Blagovna znamka na majicah

je drugo ime za merch, tujko, ki pomeni izdelke, ki jih neko podjetje ali društvo, glasbena skupina ali drugi ustvarjalci pripravijo za ljudi, ki jih podpirajo. Običajno je prodaja takih izdelkov povezana z zbiranjem sredstev. V zadnjem času je zelo priljubljeno podarjanje izdelkov v zameno za prostovoljni prispevek.

Na ta način namreč lahko določena neformalna gibanja pokrivajo različne stroške, seveda pa je to tudi način zbiranja sredstev v dobrodelne namene.

Connectees

je testni primer blagovne znamke na majicah.

  • Grafično podobo je zasnoval Picto design in se uporablja v celotnem naboru izdelkov.
  • Ideje prihajajo sproti, narekujejo jih dogajanja v družbi in v glavah posameznikov.
  • Izdelki so namenjeni za darila ljudem, ki so malce bolj poglobljeni vase oziroma skrbijo za svojo duhovno formo.
  • Sporočila so na voljo na različnih izdelkih, ki so sicer v redni ponudbi v spletni trgovini Garderoba.si.
  • Dodajanje je možno ves čas. Prav tako je nenehno možno urejanje izdelkov in dodajanje podatkov za SEO.
  • Namen objave na Teesky je namreč tudi spletno povezovanje – skrbimo za to, da so naša podjetja vidnejša. Bolj ko smo na spletu prepleteni in povezani, bolj bomo opazni in uspešni.

Teesky partner

je lahko vsak posameznik, klub, društvo ali podjetje, ki ima idejo za zanimive majice, skodelice in druge izdelke. Zgodba je bistvo vsega, jo pa pri Teesky pomagamo razviti tako vsebinsko kot tudi oblikovno.

Teesky partnerji nam zaupajo prodajo izdelkov, da se lahko sami ukvarjajo s svojim osnovnim poslom. Majice so samo dodatek, češnjica na torti, izdelek, ki ga ljudje obožujejo, zna pa biti precej zahteven artikel za prodajo, ker mora biti na voljo v različnih krojih in velikostih, največkrat pa tudi v različnih barvah.

Teesky poskrbi za zalogo, kakovosten tisk, prodajo in distribucijo. Partner pa dobi dogovorjeno provizijo in brezplačno povezavo na spletu. Več o sodelovanju med Teesky in partnerji si preberite tukaj.

Teesky kupci

Lahko jim rečemo tudi podporniki. Ljudje s srcem. Ljudje z idejami. Ljudje, ki znajo ceniti ideje drugih ljudi …

Kaj imajo kupci od projekta Teesky?

  • zanimiva darila – vsi izdelki so namreč namenjeni temu, da jih podarite sebi ali drugim. Sporočilnost je zelo raznolika, tako da boste za vsako priložnost zagotovo lahko našli nekaj primernega.
  • dober občutek, ker boste z nakupom podprli podjetje ali umetnika, ki se želi s pomočjo Teesky promovirati in hkrati morda celo nekaj malega zaslužiti.

Similar Posts