nix
| |

NIX event venue

V poslovni coni Trzin najdete krasen prostor za svoje poslovne dogodke. Ravno prav stran od Ljubljane, da se izognete vrvežu in ravno prav blizu Ljubljane, da nikomur ne bo predaleč.

Prostor Nix event venue je namenjen poslovnim dogodkom. Tukaj lahko organizirate konference, hišne sejme, predstavitve kolekcij in druge promocije. Hkrati pa lahko krasen ambient in razporeditev v dveh nadstopjih izkoristite tudi za različna poslovna praznovanja.

Prostor se prilagaja vašim potrebam in željam, poleg najema prostora pa vam Nix ponuja tudi različne pakete, ki lahko vključujejo vse od kakovostnega šanka, različnih catering storitev, pa do organizacije celotnega dogodka.

Oglejte si video predstavitev prostora.

Ekipa Nix ima vedno veliko idej, v zadnjem času so izjemno aktualni hibridni dogodki. Več o tem si oglejte v predstavitvenem videu.

Dogodki so vsekakor bistvo uspešnega poslovanja. Ne glede na to, ali prodajate storitve ali izdelke, lahko Nix zelo kakovostno izkoristite, da občasno pocrkljate svoje stranke z različnimi dogodki. Če razmišljate o dogodkih, ne veste pa, kako bi se organizacije lotili, se obrnite na ekipo Nix – z veseljem vam bodo svetovali in pripravili vse potrebno.

nix prostor za dogodke
nix prostor za poslovne dogodke

Similar Posts