party shop okrasitev z baloni
| |

Party shop

Party Shop je ekipa zagnanih mladih ustvarjalcev, ki uživajo ob ustvarjanju pravih umetnin z baloni.

Okrasitev prostora z baloni je odlična ideja tako za zasebne kot za poslovne zabave.

Baloni, ki jih uporablja Party Shop, so znani po tem, da res dolgo zdržijo in da se morate vendarle vsaj malo potruditi, da jih počite. Tako med vašo zabavo ne bo pokalo – razen če boste vi tako hoteli.

Možnih je res ogromno barvnih kombinacij. Balone lahko potiskajo po vaših željah. Najboljše pa je, da jim res lahko zaupate samo okvirne želje in bodo predlagali res dobro rešitev – optimalno tako z vidika stroškov kot tudi končnega učinka.

Zakaj baloni?

Baloni omogočajo izjemno veliko možnosti okrasitve. Postavite jih lahko na različne lokacije v prostoru in s tem prostor oživite. Baloni so lahko statični okras, lahko pa si omislite bolj samosvoje balone, ki bodo padali po navzočih, jih s trakci občasno pobožali bo obrazu ali pa bodo med njimi celo hodili.

Domišljija res ne pozna meja. Ekipa Party Shopa na čelu z Nikito pa res ve, kaj dela. Veliko njihovih podvigov si lahko ogledate na njihovem FB profilu.

party okrasitev z baloni
party shop baloni

Similar Posts

One Comment

  1. Hello,

    I was wondering if you are able to create balloon arches with the background Arch ways. I have images for examples. Also what would be the cost of services for a birthday party? Thank you.

Comments are closed.