skodelice z logotipom
| | |

Personalizirane skodelice

Skodelice v različnih barvnih kombinacijah, celo v različnih oblikah, so lahko potiskane vsaka zase unikatno ali samo personalizirano.

Unikatno potiskana skodelica je lahko samo skodelica z imenom, lahko je na njej fotografija obdarovanca ali pa slika njene/njegove najljubše živali. Lahko je potiskana v barvah ali samo v eni barvi, z vseh strani ali pač samo na eni strani. Zelo priljubljene so karikature – če si želite karikature svojih sodelavcev, nam sporočite in vas bomo povezali z umetniki.

Če imate zanimiv motiv, ki ga želite uporabiti za več ljudi, pa vendar skodelice personalizirati, zelo enostavno zamenjamo recimo imena, nadimke, ali del grafike. 

Seveda za poslovna darila dodamo tudi vaš logotip ali slogan. Ta je lahko osnovna grafika skodelice, lahko pa je tudi samo oznaka oz. podpis.

Imamo veliko idej, kako pripraviti napise in grafike za skodelice, da boste z njimi sezuli še tako zahtevnega obdarovanca. Veliko idej objavljamo na www.garderoba.si. Za še več idej pa nas kontaktirajte in vam pomagamo do sijajne rešitve.

skodelice z imeni

Similar Posts