pobarvanke na majicah garderoba
| |

Pobarvanke na majicah

Pobarvanke na majicah,

Idealno darilo za otroke je takšno, da iz njih izvabi ustvarjalnost.

V Garderobi že nekaj let pripravljajo pobarvanke na majicah, puloverjih in drugih izdelkih. Pobarvanke so čudovito darilo tako za vaše najmlajše kot kar za celotno družino!

Kako to gre?

Med že pripravljenimi dizajni izberite tistega, ki najbolj ustreza vsakemu družinskemu članu. Naročite majico v njegovi/njeni velikosti. Lahko tudi izberete dizajn, ki ga samo personalizirate – to pomeni, da boste vsi imeli enak dizajn na majici, samo imena ali pa vaši nazivi se bodo zamenjali. Seveda mora vsak dobiti majico v svoji velikosti.

Imate svojo idejo za pobarvanko ali jo boste kar sami narisali? Seveda lahko potiskamo tudi vaše motive. Sporočite nam svojo želje in z veseljem vam ustrežemo.

Ne pozabite naročiti tudi kompleta flomastrov, s katerimi boste lahko pobarvali majice. Flomastri so vodoodporni in primerni za vse površine. Z njimi lahko barvate po majicah ali puloverjih, po dežnikih, vrečkah, nahbrbnikih … Vse vam lahko pomagamo opremiti s pobarvankami.

Ko ne boste barvali majic, pa boste flomastre lahko uporabili za risanje po kamenčkih, porisali boste lahko lončke, kozarce, morda celo kakšno steno, okno ali vrata. Flomastri so primerni za risanje po praktično vseh površinah. Imajo zelo fino konico, zašiljeno ravno prav, da lahko rišete tako tanke kot bolj debele črte. Prepričani smo, da vas bo ta čudovita škatla res kakovostnih pisal navdušila tako kot je navdušila nas.

Za vso družino bo dovolj ena škatla flomastrov, brez skrbi, zagotovo se boste lahko zvrstili. Si pa le privoščite vsak svojo majico, pulover, dežnik ali vrečko – oz. sporočite, če bi imeli še kakšne druge izdelke pripravljene tako, da se vi samo lotite barvanja.

In ko bodo vaše umetnine pripravljene, se slikajte z njimi in nam pošljite fotografije, tega bomo zelo veseli.

www.garderoba.si

Similar Posts