Promocijske majice - prednosti in lastnosti
| | |

Promocijske majice – prednosti in lastnosti

Promocijske majice – prednosti in lastnosti

Kaj je konfekcija?

V svetu mode in konfekcije se ponudniki trudijo, da vam vedno ponudijo nekaj posebnega, enkratnega, drugačnega. V modi se še zlasti šteje za kakovostno nekaj, kar je unikatno. Konfekcija sicer izdeluje tekstilne izdelke na veliko, vendar jih potem porazdelijo po različnih trgovinah, tako da v vsaki trgovini dobite občutek, da imajo zelo malo izdelkov iste vrste. Včasih, zlasti pri potiskanih majicah, se celo zdi, da je neka majica na voljo res unikatna – samo en kos. Seveda je to samo občutek – potiskane so v velikih količinah, potem pa porazdeljene po različnih trgovinah. Tako ponudniki konfekcijskih oblačil zagotovijo nizko vstopno ceno in upravičijo visoke marže.

Če ne hodite v trgovino ravno vsak dan, lahko z visoko gotovostjo trdim, da vsakokrat, ko pridete v določeno trgovino, v njej najdete povsem drugačne izdelke. Tudi če si želite kupiti enak izdelek še enkrat, je malo verjetno, da vam bo na voljo. Pri promocijskih izdelkih pa je princip ravno nasproten.

Kaj je promocija?

Proizvajalci promocijskih (in delovnih) oblačil se trudijo, da bi vam ponudili kakovostne izdelke, ki bodo dolgo časa na voljo v enaki obliki. Modele spreminjajo počasi na podlagi večletnih povratnih informacij svojih kupcev. Skušajo ohranjati vse barve izdelkov v enakih odtenkih oziroma dodajati nove odtenke. Pri tem so eni bolj, drugi manj uspešni. Nekatere znamke so recimo znane po tem, da ponujajo enako barvo izdelkov pri različnih modelih, tako da recimo brez težav naročite majice, polo majice in celo jakne v istem odtenku. Pri drugih znamkah se lahko razlike pojavijo celo med izdelki v isti barvi v isti velikosti, saj jim nekako ne uspe ohraniti istega odtenka materiala za več proizvodnih ciklov. Ampak v grobem lahko rečemo, da kakovostni ponudniki promocijskih izdelkov, ki jih najdete v naši spletni trgovini, skrbijo za res dobro ponudbo izdelkov, ki jih lahko kombinirate med sabo. Za več informacij o izkušnjah nas seveda lahko vprašate, z veseljem vam bomo svetovali.

Kaj so glavne prednosti promocijskih majic?

– stalna ponudba

– kombinacije različnih izdelkov v enakih barvah in velikostih (majice, polo majice, flisi, jakne …)

– kakovostni materiali, primerni tudi za delovna oblačila (ki jih bolj pogosto nosimo)

– izdelki so primerni za potisk (ali vezenje)

– na voljo v večjih količinah, več barvah in veliko različnih velikostih

Promocijski izdelki

Podobno velja tudi za druge promocijske izdelke, kot so recimo brisače, dežniki, tekstilne vrečke, puloverji, jopice, jakne, bunde, odeje …

Promocijski izdelki so na voljo

  • v več barvah
  • v več velikostih
  • v več kakovostnih razredih

Prednosti promocijskih kolekcij:

  • ob nakupu večjih količin so cene bolj ugodne
  • lahko se jih veze/tiska bolj ugodno, saj se tiska več kosov hkrati
  • običajno so na voljo izdelki istih barv, velikosti in materialov dlje časa, tako da lahko poslovna darila dokupujete in naročate enake serije več let zapored.
  • Ni težav z dobavo večjih količin v istih barvah.

Similar Posts