sitotisk na promocijske majice
| | |

Promocijske majice

Promocijske majice

so kakovostne in na voljo v veliko modelih, materialih, velikostih in barvah.

Kako pa izberete prave?

Mi vam z veseljem svetujemo.

Majice iz bio bombaža so trenutno najbolj aktualne. Ne samo zato, ker je material zelo prijeten, mehek in trpežen, tudi zato, ker so se proizvajalci pri večini modelov že odločili za dodajanje nevtralnih etiket.

Menjava etikete na promocijskih majicah

Kadar želite ustvariti svojo blagovno znamko majic, lahko uporabite katerekoli promocijske majice iz naše ponudbe. Vsi izdelki, objavljeni na www.gajcom.si so namenjeni prav temu – da jih uporabite pod lastno blagovno znamko.

Zelo priročno je, če je etiketa nevtralna, da je ni treba menjati, ampak preprosto dodate svojo.

Večina novejših modelov ima na ovratniku zgolj etiketo, ki označuje velikost majice. Običajno je etiketka malce pri strani, tako da lahko brez ovir dotiskate svojo etiketo. Tisk etiket namreč toplo priporočamo. To je cenovno ugoden in hkrati vizualno najbolj zanimiv način brendiranja.

Pri tem etiketa z vsemi zakonsko določenimi podatki ostane nekje na notranjem šivu majice. Etiketa je lahko prišita v stranski šiv. Če majice stranskega šiva nimajo, pa boste etiketo običajno našli prišito na notranji ramenski šiv na levem ramenu.

Svetujemo vam, da etiketo s podatki o poreklu in materialu majic obdržite, saj so ti podatki zahtevani po zakonu. Večina proizvajalcev pa dodaja tudi etiketo s svojo blagovno znamko. Ta del, kjer je logotip proizvajalca, lahko odstranite. Največkrat je to dodaten listek v etiketi, ki ga preprosto odtrgate ali odstrižete. Včasih pa je logotip dodan tudi na konec enojne etikete – v tem primeru ta del z logotipom enostavno odstrižete.

Kadar za gradnjo svoje blagovne znamke uporabljate priznane proizvajalce majic, kot je recimo Stanley and Stella, je včasih smotrno, da njihovo etiketo obdržitev. Kupci bodo namreč tako vedeli, da kupujejo kakovosten izdelek.

Melanž majice

Majice v šekastih barvah, ki jih imenujemo tudi heather ali melange, so zadnje čase zelo priljubljene. Na voljo so v veliko barvnih odtenkih in jih je enostavno kombinirati z različnimi logotipi.

Tudi majice iz bio bombaža so že na voljo v melange odtenkih, in sicer so izdelane povsem iz bombaža. V preteklosti ste namreč melange majice lahko kupili samo v mešanici bombaža in poliestra, saj so proizvajalci na ta način dosegali to “šekasto” barvo. Namreč nitke so bile delno iz bombaža, delno iz poliestra, kar pomeni, da se je barvilo na različnih delih različno prijelo. Danes pa so heather majice narejene iz melange obarvanih bombažnih niti, zelo pogosto iz organskega oziroma bio bombaža.

Similar Posts