tisk dežnikov
| | |

Promocijski dežniki

PROMOCIJSKI DEŽNIKI

Promocijske dežnike naročite v tiskarni GAJCOM kar skupaj s tiskom. Enostavo izberite svoj najljubši model dežnika in nam pošljite svoj logotip. Pripravili vam bomo:

  • ponudbo, vezano na naročeno količino
  • predogled potiska na dežniku

Potem pa bomo poskrbeli, da bodo vaši dežniki kakovostno potiskani v tehniki, ki bo za projekt najbolj primerna. Ni vam treba poznati tehnik in značilnosti tiska, da bi lahko naročali pri nas. Verjamemo, da vas zanima samo to, da bo tisk dobro izveden in obstojen, kajne?

Če vas zanima, kako se tiska na dežnike oz. jih boste tiskali sami, pa berite naprej 🙂

Tisk dežnikov

Dežnike je možno tiskati na več načinov. Najbolj elegantno jih je potiskati digitalno. Če je grafika enobarvna in zelo enostavna, lahko uporabite folijo. Tudi če morate dodati še kakšno barvo, je z folijo potisk zelo preprost. Izrežete folijo, zmontirate različne barve skupaj, sprešate in imate čudovito potiskan dežnik. Res pa je obstojnost folije vprašljiva in pa pri bolj debelih linijah zna folija ob večkratnem zlaganju napokati. Velika prednost tovrstnega potiska je, da tiska ni treba dodatno sušiti in pa da je možno potiskati tudi dežnik, ne da bi ga povsem odprli – potrebujete malo prostora in tiska lahko samo ena oseba.

Sitotisk v eni barvi je najbolj enostaven potisk. Gre najhitreje in na otip in tudi po obstojnosti je takšen tisk na dežnik idealen. Lahko tiskate tudi recimo z belo barvo na črne dežnike. Paziti morate le, da je nanos barve dovolj velik in pa, da potiskano barvo res dobro posušite, preden dežnik znova zložite in pospravite. V naši tiskarni se sitotiska na dežnike lotimo skupinsko, najmanj trije tiskamo, sploh če je dežnikov več. Eden tiska, dva sušita – in po možnosti dodatno še nekdo dežnike pripravlja za tisk in jih potem zlaga nazaj. Za tisk dežnikov potrebujete precej prostora, dobro je, da je prostor kolikor toliko čist in pa da imate prostor manevrirati z odprtimi dežniki.

Za tisk na dežnike priporočamo barve Grafco Nylonplus.

Na bele dežnike lahko tiskate celo sublimacijsko. Na ta način seveda lahko tiskate v barvah.

Folije pa seveda najdete tudi v naši spletni trgovini – in sicer v rolah širine 33 cm, kar ponuja idealen izkoristek za majice in za dežnike. Folije lahko naročite tudi na tekoči meter.

Similar Posts