merch darilo ki sezuje
| |

Rebranding & relabeling

Rebranding & relabeling

na majicah, puloverjih, jaknah, vrečkah, kapah in še čem.

Moja blagovna znamka na majicah nastaja tudi z našo pomočjo. Razvili smo celoten koncept, pisan na kožo tako za tiste, ki boste majice založili in jih pošiljali kupcem iz svoje zaloge, kot tudi vsem, ki ne želite investirati v zalogo, ampak želite, da se majice tiskajo unikatno, sproti – glede na vaša dejanska naročila. 

Moja blagovna znamka na majicah

je dejansko koncept pomoči od nabave do prodaje. Gajcom vam ponuja pester nabor izdelkov – od majic, kap, blazin, predpasnikov, vrečk, pa do skodelic, puzzel, podlog za miške … V sodelovanju s spletno trgovino Garderoba.si pa našo storitev tudi podaljšamo – in v vašem imenu izdelke razpošljemo končnim kupcem.

Vse izdelke lahko pri nas kupite nepotiskane ali potiskane. Vsi izdelki so namenjeni rebrandingu – to pomeni, da lahko nanje odtisnete svoj logotip in jih uporabite pod svojo blagovno znamko. Veliko znamk je v svetu že uveljavljenih in naše stranke dejansko opažajo, da imajo na trgu veliko uspeha, če povedo, katere izdelke uporabljajo. Med njimi prednjači podjetje Stanley and Stella, ki v naši spletni trgovini zaseda prav posebno mesto. Gre namreč za kakovostne izdelke, ki jih kupci že poznajo – in če jim poveste, da bodo vaši dizajni dostavljeni na izdelkih Stanley and Stella, so že ob naročanju pomirjeni – vedo, da bodo prejeli kakovostne izdelke, ki jih bodo dolgo z veseljem uporabljali. Vi pa jim boste s ponosom rekli Moja blagovna znamka.

Več o tem, zakaj se veliko ponudnikov lastnih blagovnih znamk potiskanih majic odloča za organski bombaž, konkretno za izdelke Stanley and Stella, ki jih zdaj najdete tudi v naši spletni trgovini, so danes zapisali v blogu na Garderoba.si.

Seveda pa lahko prvotno blagovno znamko tudi skrijete – praktično vsi proizvajalci so predvideli tudi to opcijo – marsikatera znamka ponuja “gole” tilnike – na tilniku se nahaja samo oznaka velikosti izdelka, vse ostale podrobnosti o materialu in poreklu blaga pa so skrite na všivne etikete na notranjem robu izdelka – in te etikete lahko po želji tudi odstranite. Vedno svetujem, da navodila za vzdrževanje ter podatke o materialu in porekli blaga ohranite. Namreč zakon zahteva, da vsi izdelki te podatke vsebujejo. Lahko pa jih tudi ponovno natisnete na svojo etiketo (ta je lahko všita, potiskana direktno na blago, ali pa natisnjena na obešanko ali kartonček, ki je priložen izdelku.

Promocijske majice & konfekcijske majice

Kaj je konfekcija?

V svetu mode in konfekcije se ponudniki trudijo, da vam vedno ponudijo nekaj posebnega, enkratnega, drugačnega. V modi se še zlasti šteje za kakovostno nekaj, kar je unikatno. Konfekcija sicer izdeluje tekstilne izdelke na veliko, vendar jih potem porazdelijo po različnih trgovinah, tako da v vsaki trgovini dobite občutek, da imajo zelo malo izdelkov iste vrste. Včasih, zlasti pri potiskanih majicah, se celo zdi, da je neka majica na voljo res unikatna – samo en kos. Seveda je to samo občutek – potiskane so v velikih količinah, potem pa porazdeljene po različnih trgovinah. Tako ponudniki konfekcijskih oblačil zagotovijo nizko vstopno ceno in upravičijo visoke marže.

Če ne hodite v trgovino ravno vsak dan, lahko z visoko gotovostjo trdim, da vsakokrat, ko pridete v določeno trgovino, v njej najdete povsem drugačne izdelke. Tudi če si želite kupiti enak izdelek še enkrat, je malo verjetno, da vam bo na voljo. Pri promocijskih izdelkih pa je princip ravno nasproten.

Kaj je promocija?

Proizvajalci promocijskih (in delovnih) oblačil se trudijo, da bi vam ponudili kakovostne izdelke, ki bodo dolgo časa na voljo v enaki obliki. Modele spreminjajo počasi na podlagi večletnih povratnih informacij svojih kupcev. Skušajo ohranjati vse barve izdelkov v enakih odtenkih oziroma dodajati nove odtenke. Pri tem so eni bolj, drugi manj uspešni. Nekatere znamke so recimo znane po tem, da ponujajo enako barvo izdelkov pri različnih modelih, tako da recimo brez težav naročite majice, polo majice in celo jakne v istem odtenku. Pri drugih znamkah se lahko razlike pojavijo celo med izdelki v isti barvi v isti velikosti, saj jim nekako ne uspe ohraniti istega odtenka materiala za več proizvodnih ciklov. Ampak v grobem lahko rečemo, da kakovostni ponudniki promocijskih izdelkov, ki jih najdete v naši spletni trgovini, skrbijo za res dobro ponudbo izdelkov, ki jih lahko kombinirate med sabo. Za več informacij o izkušnjah nas seveda lahko vprašate, z veseljem vam bomo svetovali.

Kaj so glavne prednosti promocijskih majic?

– stalna ponudba

– kombinacije različnih izdelkov v enakih barvah in velikostih (majice, polo majice, flisi, jakne …)

– kakovostni materiali, primerni tudi za delovna oblačila (ki jih bolj pogosto nosimo)

– izdelki so primerni za potisk (ali vezenje)

– na voljo v večjih količinah, več barvah in veliko različnih velikostih

Similar Posts