revolution frida kahlo
| |

Revolution Frida Kahlo

Revolution Frida Kahlo je serija izdelkov z motivom Fride, kot jo je ujel v svoj umetniški navdih Mitja Bokun, pospremljena s Fridinimi najbolj znanimi in praktično kar legendarnimi revolucionarnimi citati.

Kdo je Revolution Frida Kahlo?

Frida sodi v vsak čas, v vsako obdobje. Začiniti zna dolgočasne čase in zvabiti v prikimavanje vse strani revolucionarnih časov. Ne glede na tvoj pogled na svet v danem trenutku se s Frido pač moraš strinjati.

Umetnik je vedno revolucionar. Umetnost je izraz revolucije. In v umetninah revolucija klije od znotraj navzven, iz srca skozi prste v otipljive stvaritve.

Darilo, ki ni za vsakogar

Skodelice in majice Revolution so zanimivo darilo. Ne, niso za vsakega – podarite jih lahko človeku, ki Revolucijo razume ali jo vsaj sprejema.

Darilo, ki se ponuja znova in znova

Zanimiv učinek ponujajo darila, ki jih lahko podarjate znova in znova, pa vendar podarite vsakokrat nekaj novega. Skodelice z različnimi Fridinimi citati so zbirateljski izdelek. Lahko podarite vsakemu prijatelju drug citat ali pa enemu prijatelju vsakokrat drug citat, dokler ne zaokrožite celote.

Similar Posts