majice za razred garderoba gajcom

Šolske majice

Majice za konec šole

Majice za konec šole se naročajo od marca do aprila. Nekateri razredi se za naročilo odločajo že jeseni, saj lahko potem majice, puloverje, kapice in vrečke nosijo že celo šolsko leto. Prireditev, izletov, ekskurzij in drugih druženj je čez leto veliko in razred se še bolj poveže, če imajo nekaj skupnega.

Naročanje majic za razred

Majice za razred običajno naročajo trije predstavniki razreda. Eden organizira oblikovanje dizajna in zbere podpise (če se razred odloči, da bo imel na majicah podpise).

Eden zbere naročila in organizira naročanje in prevzem v tiskarni. Ko zberete naročila po velikostih, pošljite naročilo preko epošte ali pa naročite preko spletne trgovine. Plačate lahko ob osebnem naročilu z gotovino ali pa naredite nakazilo po navodilih, ki jih dobite na predračunu.

Kaj pa dela tretji? Pomaga 🙂 Prav je, da ste trije, ki vse koordinirate in se v primeru, da ima razred preveč želja, tudi sami trije odločite za končno izvedbo. Kaj morate določiti?

  • kakšen bo dizajn
  • ali bo tisk spredaj in zadaj
  • ali boste imeli samo majice, ali pa tudi puloverje, vrečke, kape ali še kake druge izdelke
  • kakšne barve bodo majice
  • zbrati je treba velikosti in določiti, ali bodo vse majice unisex kroj ali pa boste puncam privoščili ženski kroj.
  • ne pozabite naročiti tudi dodatne majice za razrednike in druge učitelje, ki vas bodo spremljali na končnem izletu, valeti, maturi …

Barve majic za razred

Barve majic za razred

lahko izbirate v spletni trgovini. Če vaše želene barve majic niste našli, pa nam pišite in bomo poiskali pravo barvo majic za vas. Veliko izdelkov lahko najdete tudi v naši veleprodajni ponudbi – vse vam je seveda na voljo.

Najbolj priljubljene barve so črna, bela, modra in rdeča. Se pa seveda lahko odločite tudi za kakšno drugo barvo, da boste bolj izstopali.

Similar Posts