Chromaluxe Fotopanel gajcom Martin foto
| |

Sublimacija

Sublimacija

na primeru fotografij Martina Jelovška. 

Martin je Teesky zaupal prodajo izdelkov s svojimi fotografijami:

  • majice, kjer je verze dodal Metaverz.
  • foto panele visoke kakovosti za okrasitev pisarn, poslovnih prostorov in domov
  • in druge izdelke, kot so obeski za ključe, sestavljanke, skodelice, vrečke … To so izdelki, primerni za poslovna in zasebna darila.
sublimacijsko potiskan obesek

Sublimacijski tisk omogoča tisk v barvah na izdelke, ki so prevlečeni s kakovostnimi prevlekami iz poliestra v več slojih.

Sublimacijski izdelki so lahko preprosti obeski za ključe ali pa veliki foto paneli. Vsi izdelki so odporni na praske in obstojno potiskani.

Potiskane foto panele, sestavljanke, obeske, magnete in podstavke za kozarce lahko naročite v spletni trgovini Garderoba.

Vsi sublimacijski izdelki pa so vam na voljo tudi brez tiska – če jih boste potiskali sami, preverite ponudbo tukaj.

Sestavljanke

za sublimacijo so namenjene unikatnim potiskom – torej za manjše količine ali za povsem personalizirana darila. Na voljo so v različnih velikostih in z različnim številom koščkov, vseeno pa izbira ni velika – glavni namen teh sestavljank je, da so lahko unikatno potiskane.

Potisk je vedno v barvah, ki sijejo, so zelo realne in zato so to izdelki, primerni tudi za potisk bolj zahtevnih fotografij.

sublimacijsko potiskana sestavljanka

Sestavljanke so lahko iz kartona ali pa iz lesa – te so zlasti primerne za darila za poroko in večje obletnice.

Vedno lahko potiskamo tudi bombažne vrečke, v katerih lahko sestavljanke podarite.

bombažna vrečka za sestavljanke

Fotopaneli

so sublimacijski izdelki najvišje kakovosti. Pri nas lahko potiskamo fotopanele do velikosti A3+, kar je dovolj tudi za manjše razstave.

Foto paneli Chromaluxe prihajajo iz Amerike. So izjemno kakovostni. Tiskarji so nad njimi navdušeni, ker se robovi pri tisku ne krušijo in nimajo veliko izmeta. To je hkrati tudi bolj ekološko. Namreč paneli so izdelani iz aluminijastih plošč, premazanih z več sloji posebnih poliestrov. Ta premaz

  • omogoča kakovosten sublimacijski tisk v barvah, ki se zelo približajo foto kakovosti
  • obstojen potisk (laboratorijsko testirano 50 let brez sprememb v notranjih prostorih)
  • odpornost na praske, čistila … Ploščo zelo enostavno očistite, primerna je tudi za bolj zahtevna okolja, kot so prostori za otroke (tudi vrtci in celo otroške bolnišnice pogosto uporabljajo plošče Chromaluxe za okrasitev, piši-briši table …)
foto panel martin

Similar Posts