Tefiti
| |

Tefiti

Katarina iz kokosovega raja Tefiti nam je poslala svoje videnje daril. Z veseljem njeno nadušenje nad naravo, eksotiko in dobrodelnostjo delimo z vami.

“November je. Zunaj dežuje, tema je in mraz. Že od kar se spomnim težko preživim zimsko obdobje. Najraje bi prespala jutranjo meglo in se zbudila spomladi. Pa vendar se, vsako leto bolj, nekako uskljajujem z naravo in sprejemam tudi ta letni čas. Z leti sem se naučila poiskati drobne stvari, ki mi polepšajo te dolge zimske mesece v Ljubljani. Misel na poletje in dolge dneve mi pomaga, da se zjutraj zbudim in grem v nov dan.

Tako neko jutro ob jutranji kavi razmišljam o darilih. Prihaja tisti čas v letu, ko bomo vsi spet iskali primerna darila za poslovne partnerje, družino in prijatelje.

Načeloma obožujem darila, nervirajo pa me darila, ki so pravzaprav praholovci in jih ljudje več ali manj podarijo, ker se obdarovanje spodobi. Vedno iščem darila, ki bi osebi pričarala tisti iskren nasmeh, ali pa celo solzico v očeh. Ali ni čudovito, če nekomu podariš darilo, ki se ga dotakne? Da mu srček zaigra, ko ga odpre, da se mu solza zalesketa, ko prebere pisemce ali posvetilo? Da se vsakič, ko pogleda to stvar, spomni nate?

Zadnja leta so naporna in težka za vsakega od nas. Zato mi misel, da nekomu pomagam, pa čeprav ga ne poznam in je na drugem koncu sveta, vzbudi upanje in podari moč.

Moje podjetje Tefiti simbolizira boginjo oceanov, ki je podarila svoje srce. Njeno srce je v obliki spirale, ki predstavlja harmonijo in krog življenja. Iskala sem darilo, ki je uporabno, drugačno in, ki se poda k naši viziji in zgodbi.

Tako sem najprej našla in nato preizkusila skledo in žličko iz čisto pravega kokosa. Odlično se poda k naši zgodbi, saj simbolizira našo vizijo, da nam narava daje vse kar potrebujemo. Darilo je popolnoma naravno, saj sta skleda in žlička narejeni iz prave kokosove lupine. Je izjemno uporabno, za smutije, sadje, kosmiče, sladoled, testenine in juhe. In še več … z nakupom tega čudovitega kompleta sem pomagala majhnemu podjetju v Vietnamu in posledično njihovi družini in otrokom, kar me še najbolj veseli in gane do tiste solzice sreče.

Pridruži se mi pri ideji, da podarjamo srce in harmonijo skozi vse leto, še posebej pa decembra, ko z nakupom daril podpiramo zelo ustvarjalne slovenske podjetnike. In tako se bo Tefitino (in moje) spiralno srce vrtelo naprej.

Objem, Katarina in Tefiti”

PS: Pridruži se Katarini in Tefiti tudi na FB.

darilo tefiti skledica iz kokosa in kokosovo olje

Similar Posts