Barve in pripomočki za sitotisk
| | |

Tisk na majice za manj kot evro

Barve in pripomočki za sitotisk

Poceni tisk na majice

V Gajcomu uporabljamo več vrst tiska na majice. Pri tem je lahko vsaka tehnika v določenih primerih draga. In prav tako je lahko vsaka v določenih okoliščinah poceni. 

Zato zelo pazimo, da pri vsaki količini in dizajnu predlagamo oz. uporabimo najbolj cenovno optimalno tehniko tiska.

In ja, še je lahko tisk na majico cenejši od evra. 🙂

Če naročate večjo količino majic, še vedno tiskamo na karuselu v tehniki sitotisk. Tudi če potrebujete večbarvni tisk, je ta tehnika pri večjih količinah še vedno najboljša.

Sitotisk nam omogoča hkratni tisk v več barvah, ki so lahko določene v barvni separaciji in tako dobimo fotografije, senčenja, večbarvne slike in zahtevne grafike s prelivi. Separacijo pripravimo sami, s tem nimate vi nobenega dodatnega dela. In rezultat je zelo “pravilen”, tako da se izredno približamo sliki, ki si jo dejansko želite.

Pa ne samo to – tiskamo lahko točno določene pantone odtenke. Barve namešamo sami. In dodamo lahko različne posebne učinke, recimo odsevni tisk, bleščice, odebeljen tisk … In pri tem pri večjih količinah še vedno lahko tiskamo majico za manj kot evro.

Brez skrbi, če potrebujete poceni tisk, pri nas ne bomo zmanjšali kakovosti tiska – pač poiskali bomo rešitev, ki bo ustrezala vašim željam in zahtevam.

majice stanley and stella
Majice Stanley/Stella

Majice za dva evra?

Obstajajo. Vprašanje pa je, ali so sploh vredne svoje cene … Če želite, da je majica uporabna in jo bodo ljudje zares nosili, priporočamo rang majic okoli 4 eur+ddv. 

Mi smo pravi naslov takrat, ko potrebujete kakovostne majice. Izbira je velika in tudi v srednjem cenovnem rangu najdete zelo zanimive kroje in barve majic.

Naše najbolj priljubljene majice poiščite tukaj.

 

Sitotisk na majice Gajcom

Similar Posts