| |

Tiskanje risb in slik na majice Garderoba

V naši spletni trgovini lahko najdete več grafik, ki so dejansko risbe ali slike naših prijateljev umetnikov. 

Prvi primer je risba veverice, ki smo jo vključili v grafiko Jaz sem za glodalizem. Narisala jo je Maja Juhant, nežna umetnica in čudovita, srčna oseba. Vsi ljudje se v svojih življenjih srečujemo s tegobami in ljubeznimi. Maja kljub svojim fizičnim težavam z zdravjem neskončno ljubi živali. Tako zelo, da skrbi zanje tudi takrat, ko bi nad njimi drugi ljudje zagotovo obupali. Za svojega ostarelega mačkona zbira denar za operacijo zob. In hkrati ljubi živali tako zelo, da so osnovni lik praktično vseh njenih risb. Risbe riše po naročilu, predvsem svojim prijateljem, je pa z njimi opremila že tudi kar nekaj reklamnih panojev in marketinških akcij.

Takole je videti veverička na papirju. V Garderobi risbe obdelamo, da so primerne za tisk na majice in druge izdelke. In v tem primeru smo jo opremili z napisom – ideja je namreč tokrat izhajala iz ideje, ki ji je Maja dala grafično podobo. Pogoso pa risbe ne potrebujejo napisov in so vrhunski dizajn same po sebi. No, roko na srce tudi ta veverička lahko povsem samostojna risbica – res ogromno pove.

Majo pa poiščite na FB.

Še en lep primer so slike Mitje Bokuna. Slika Fride Kahlo je skupaj z različnimi njenimi navedki idealno darilo za feministke in ženske, ki se zavedajo svoje čarobnosti.

Mitja je slikar, s katerim lahko občasno v živo slikate v Ljubljani. Tudi on pogosto slika in riše za različne marketinške projekte. Njegova umetnost je izjemna, natančna in življenjska.

Tudi Mitjo lahko najdete na FB.

Za Garderobo riše tudi Rožle. Rožle je še šolar, njegova umetnost pa je igriva in hkrati dodelana in izjemna. Z veseljem smo njegovim risbam dali prostor v naši spletni trgovini. 

Rožletova najbolj priljubljena risba na majicah je Metulj, ki prinaša srečo.

Tole so pa čipke, čisto prave, klekljane čipke, ki jih je naredila Rožletova mamica Renata. Skenirali smo jih in potiskali na skodelice. Lepo slovensko darilo, kajne?

Renato tudi lahko najdete na FB.

Tiskanje risb in slik na majice Garderoba

Verjetno želite, da so majice, na katere se tiska vaša grafika kakovostne in nekaj posebnega. V veleprodajni spletni trgovini si lahko ogledate še druge modele majic.

Tisk je vedno mehek na otip, elastičen, živahnih barv in predvsem obstojen. Tiskamo jih v lastni tiskarni, specializirani na direktni tisk na tekstil. Tiskamo lahko samo eno majico v barvah ali pa več tisoč majic, prav tako v barvah – kakovost tiska je enaka, uporabljamo barve, ki so primerne tudi za oblačila za dojenčke, predvsem pa je proizvodnja nestrupena in ekološka. Ne uporabljamo odvečnih materialov, kot so različne folije, lepila itd, ki obremenjujejo okolje, predvsem pa znajo biti zelo nevarni za zdravje ljudi.

Tiskanje majic je kot poezija.

Včasih je tisk haiku, kratek, brez rim in sporočilen.

Drugič je lahko sonet, umetniško in tehnično zahteven in dovršen.

Za bolj in manj nadarjene pesnike so na voljo tiskarji, ki znajo vsako umetnijo trajno zapisati v eter, torej na majico.

Similar Posts